December cadeautjes

 photo NMDB blog.jpg

Met de kerstdagen voor de deur ben ik de webshop van de Bijenkorf gaan verkennen. Hoewel geven vaak leuker is, vind ik deze cadeautjes ook heel fijn om te krijgen. En aangezien Annemerel haar lijstje aan mij enige tijd geleden al wereldkundig maakte, leek het me tijd om ook mijn lijstje te delen.

Het leukste van de kerstcadeautjes vind ik toch eigenlijk wel de verpakking. Bij ons is het een regel dat ze heel mooi worden ingepakt, zodat het onder de kerstboom al een waar feest is met glimmende pakjes voorzien van een mooie strik.

Estee Lauder cadeauset
Rituals cadeauset
Bijenkorf sjawl
Tokyo design schaaltjes
Love Moschino iPhone cover
L’Occitane cadeauset

– Stefanie

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *