Winterjas

 photo maxmarajas1.jpg
Jaren geleden kocht ik in de uitverkoop bij de Bonneterie een mooie winterjas van Max Mara. Ik was op dat moment absoluut niet op zoek naar een jas, ik liep er langs en hij hing daar alleen nog in mijn maat, dit kon geen toeval zijn deze jas hing daar gewoon voor mij.

Nu na vele jaren begint hij wat ouderdomsverschijnselen te vertonen en ben ik al een paar jaar op zoek naar een nieuwe jas. Dit valt echt niet mee. Twee jaar geleden dacht ik wellicht weer een mooi uitverkoopje te scoren, maar dat ging niet lukken. Jammer maar helaas, volgend jaar gewoon direct in september maar op jacht was mijn conclusie. Vorig jaar zag ik echt geen jas die mij kon bekoren en kocht toen een zwarte cape. Heel fijn, maar een cape is geen vervanging van een jas.

 photo maxmarajas2.jpg
Deze winter heb ik nog weinig tijd gehad om echt opzoek te gaan, dus ik hoop weer een mooie jas in de sale te vinden. Of dat gaat lukken betwijfel ik eigenlijk want ik ben best kieskeurig en als je mijn Max Mara wil overtreffen moet je wel heel bijzonder zijn.

– Stefanie

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *