Wintersport

 photo IMG_1120.jpg
De winter staat voor de deur en we hebben nog geen vakantie in Oostenrijk geboekt. Vroeger gingen we standaard in de krokusvakantie naar Serfaus. We boekten altijd een jaar vooruit, zodat we als stamgast niet naast het net zouden vissen. Het was gewoon ons appartement voor 1 week per jaar.

Nu iedereen werkt en studeert aan de uni is het allemaal een stuk ingewikkelder geworden. Geen schoolvakanties meer lijkt zo fijn, maar nu heeft iedereen een ander programma en rooster dat bijna niet te combineren is helaas. Het gevolg is dat we nog steeds niet weten wanneer we gaan.

Wat was het ieder jaar weer een feest, soms met de hele familie als het zo uitkwam. Neefjes en nichtjes en allemaal op de skies.

‘s Ochtends met de eerste lift naar boven en alvast een paar afdalingen met de kinderen doen voordat ze de skiklas ingingen. Aan het eind van de middag blij als je de kinderen weer braaf achter de skijuf naar beneden zag komen. ‘s Avonds vaak uiteten omdat het zo lekker makkelijk en gezellig was. Moe maar voldaan gingen al vroeg de ogen dicht, zowel bij de kinderen als bij ons.

Ik denk dat het er dit jaar op neer zal komen dat we gewoon in een week met de beste kansen een groot appartement boeken, zodat iedereen die wil dan nog kan beslissen of het uitkomt of niet. Het is voor ons allemaal altijd de mooiste vakantie van het jaar geweest en zal altijd heel speciaal blijven.

Bergen, sneeuw, vrieskou met een zonnetje, ik hou ervan.

– Stefanie

Deel:

1 Comment

  1. Anika 13 februari 2016 / 22:30

    Ik ben hier ook een keer met mijn familie geweest en het was erg goed bevallen! Niet gek dat jullie er stamgasten waren. De eigenaren vertelden ons toen ook al dat jullie niet de enigen zijn die dat doen. Zelf gaan we elk jaar ergens anders heen, maar hier zou ik zeker nog een keer terug naar toe willen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *