Make-up

 photo IMG_4566.jpg

Ik ben niet heel erg creatief met make-up, toch zal ik nooit zonder naar buiten gaan. Minimaal gaat er een klein lijntje onder de ogen en mascara op de wimpers.

Vanaf het najaar tot de zomer gaat er standaard een kleurtje op in de vorm van een BB, foundation of tinted moisturizer.  Verder een beetje blush en/of bronzer.

De laatste jaren zijn ook de wenkbrauwen weer helemaal in dus daar heb ik dan zo’n fijn poedertje voor met een handig kwastje.

Op de lippen een mooie nude lipstick, die in de winter wel iets donkerder mag zijn.

Voor een feestje of zomaar als ik er echt zin in heb gaat de kleurdoos open, nude tinten, dat dan weer wel.

Jongste dochter daarentegen heeft van make-up haar hobby gemaakt. Menig Youtube filmpje heeft ze bestudeerd en aan de hand daarvan is ze echt een profi geworden.

 photo IMG_4574.jpg
Met Kerst heeft ze mij 2 dagen van een mooi feestlookje voorzien. Het resultaat werkte echt inspirerend en ik heb daarom in de sale bij de Bijenkorf een mooie kwastenset gekocht. Nu ga ik toch eens proberen of ik zelf ook wat meer crea kan worden en dat wow gevoel kan creëren.

To be continued.

-Stefanie

Deel:

1 Comment

  1. Annemerel 31 december 2015 / 17:50

    Ga je altijd met mascara naar buiten?! Ik kan me een lunchdate herinneren waarbij je je zonnebril op moest houden omdat je geen mascara op had 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *