& Other Stories

 photo 2016-02-02.jpg
Al enkele jaren geleden maakte ik kennis met & Other Stories in Milaan. Het was hartje zomer en de sale was net van start gegaan. Ik kon er geen genoeg van krijgen samen met de meisjes, zoveel leuke mode, sieraden en hebbedingetjes. Ook de beautyafdeling is een waar genoegen en de prijs is zeker goed te betalen (en al helemaal als er saldi op het raam geplakt staat).

Na Milaan ging ik naar Parijs, het was vlak voor de feestdagen dus je begrijpt dat ik daar een kleine shopaanval kreeg, zoveel leuke cadeautjes bij elkaar zie je niet vaak (ik voelde me heel even Shopaholic uit het gelijknamige boek). Gelukkig kon ik mij nog aardig beheersen, maar ging natuurlijk niet zonder shoppingbag de deur uit.

Vorig jaar kwam er een winkel van & Other Stories in Amsterdam, hoewel nu dat speciale gevoel dat je hebt als je iets alleen in het buitenland kan kopen, verdwenen is. Maar toch……

We hadden ook al de webshop, maar soms wil je het gewoon zien, voelen en passen voordat je iets koopt. Bovendien zijn alle shops zo leuk om door te struinen, ook als je niets koopt. Ik bekeek de nieuwe collectie alvast in de webshop en zag dat er veel leuke nieuwe mode te koop is. Reden te meer om weer eens naar Amsterdam te gaan.

Alles is hip wat ze verkopen, maar zeker niet alleen voor de jeugd!

– Stefanie

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *