Goodies

 photo IMG_4814.jpg
Er worden zeer regelmatig pakketjes met allerhande spullen voor mijn dochter door de post bezorgd. Ook de producten uit goodiebags bij events en lanceringen zijn alles bij elkaar soms wel wat veel. Af en toe help ik of haar zusje even flink opruimen, want het wordt gauw erg onoverzichtelijk in een kleine studio met een hoop spullen en dozen.

Niet al deze producten kan zij zelf gebruiken zodat ze regelmatig wat mijn kant op schuift. Ze maakt graag andere mensen blij, dat bleek wel met Kerst, toen zij voor alle vrouwelijke gasten (en dat waren er veel) meerdere cadeautjes onder onze kerstboom had gelegd. Nooit eerder zoveel cadeautjes onder mijn boom gehad.

De beste producten die ik heb mogen testen, ga ik zo af en toe reviewen in een blog. Cosmetica, huid- en lichaamsverzorgings producten, nieuwe parfums, en gezonde voedingsproducten. Ik heb deze keer 3 producten uitgekozen.

-De Braun face 820. Gezichtsepilator, heel handig om de bovenlip en kin van die ontsierende haren te ontdoen. Of je wil of niet als je ouder wordt komen ze vanzelf en niets zo erg als een vrouw met van die lelijke liefst vooruit stekende haren. Jaren heb ik met hars alles redelijk onder controle gehouden, maar kreeg op den duur het gevoel, dat mijn huid er niet mooier van werd. De rimpels op de bovenlip leken er erger door te worden. Nu gebruik ik iedere 3 a 4 weken dit handige apparaatje. Heel makkelijk en snel, de eerste keer was het wel een beetje gevoelig, maar dat wordt steeds minder.  Na het epileren gebruik ik een lekker serum, zodat de huid snel kan herstellen, verder gewoon je nachtcrème en de andere dag wordt je wakker met een fijne gladde huid. Er wordt ook een sonicborstel bij geleverd, zodat dit apparaatje een dubbele functie heeft, onder de douche met je reinigingsgel op je gezicht maakt hij je huid heerlijk schoon.  (gezien v.a. 50 euro)

-Michael Kors 24 K brilliant gold eau de parfum. Hoewel ik mijn liefde voor Chanel blijf behouden verraste deze geur mij direct toen ik het eerste pufje opspoot.  Het is een sprankelende citrus en houtachtige bloemengeur met noten van groen fruit, sinaasappels en weelderige bloemen. Ik hoor vaak als ik deze geur op heb dat ik zo lekker ruik ook als ik denk dat de geur al lang verdwenen is. Het is een lekkere grote fles van 100 ml, maar ook verkrijgbaar in kleinere uitvoeringen. ( v.a. 30 ml 52 euro)

 photo IMG_4817.jpg
-Collistar crema fondente sublime. Dit is een heerlijke dikke romige crème voor het lichaam, heel fijn om je na het bad of douche extra mee te verwennen. De crème moet goed ingemasseerd worden zodat deze helemaal wordt opgenomen in de huid. Het is een extra hydraterende crème voor de droge huid, met name in de winter heel aangenaam, want een droge jeukerige huid voelt direct weer lekker soepel. De geur is niet opdringerig maar heel zacht. De grote pot van 400 ml is groot genoeg om deze winter mee door te komen. (50 euro)

Hopelijk volgen er snel nieuwe producten mijn kant op, zodat ik weer lekker kan doorgaan met testen.

– Stefanie

Deel:

2 Comments

  1. Linda 14 februari 2016 / 12:06

    Leuk om je blog te lezen, fijne manier van schrijven! Ik blijf je volgen :-)

    • stefaniedejongh 14 februari 2016 / 13:31

      Goed om te horen! Dank je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *