Lieveling

 photo IMG_5142.png

Dit boek is geschreven naar een waargebeurd verhaal, de schrijfstijl is zoals we van Kim van Kooten gewend zijn, prettig en gezellig, hoewel het verhaal alles behalve fijn is. Het boek beschrijft het leven van een klein meisje dat stelselmatig door haar stiefvader ernstig wordt misbruikt, met een moeder die zeer labiel is en zich alleen om zichzelf bekommerd.

Ik kocht dit boek voor de vakantie als e-book op mijn Ipad, heel handig, maar had het liever gewoon op papier gehad. Het is een boek met zoveel emoties, dat ik het zonde vond om het op deze manier te lezen. Sommige boeken wil ik graag voelen alsof een verhaal dan nog meer waarde heeft. Bovendien vond ik het jammer dat er geen paginanummering vermeld werd, zodat ik aan het eind van het verhaal niet zeker wist of het boek toch heus, echt uit was. Ondertussen hoopte ik natuurlijk op meer omdat het verhaal geen happy end had, en ik toch heel benieuwd was, en ben, hoe het verder is gegaan met het leven van dit meisje.

Ik kan het boek echt aanbevelen, ondanks het trieste verhaal heb ik het in een ruk uitgelezen, vreselijk en gruwelijk wat een man zo’n onschuldig meisje kan aandoen en onbegrijpelijk hoe instanties, familie en bekenden zoiets kunnen negeren en niet adequaat handelen.

– Stefanie

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *