De bank

 photo IMG_5953.jpg
Het is al zeker 7 jaar geleden dat wij onze bankjes kochten, het was van man en mij liefde op het eerste gezicht, dat heb je toch niet vaak dat je samen direct iets mooi vindt. We kochten ze en toen ze goed en wel in de kamer stonden maakten we al vrij snel op een wat onaardige manier kennis met de pootjes waar ze op staan. Au, die uitstaande pootjes zijn zeer pijnlijk voor je voeten, uitkijken was ons devies. We gingen verhuizen en de bankjes verhuisden uiteraard mee, nu konden we ze eindelijk opstellen zoals we ooit voor ogen hadden. Het staat heel leuk, maar het potenprobleem is er niet op op vooruit gegaan. Iedere keer als je de bank iets te dicht benaderd loop je de kans op het stoten van je tenen en ik kan je zeggen uit ervaring dat dat heel pijnlijk is.

Toch leert een mens niet van zijn fouten, want donderdagavond voordat ik naar boven wilde gaan gebeurde het: ik hoorde het kraken en scheuren in mijn voet en waarschijnlijk compleet in shock vergat ik dat het pijn deed en liep linearecta door naar de badkamer waar ik tot de conclusie kwam, dat mijn arme kleine teentje compleet scheef ergens aan de zijkant van mijn voet bungelde. Met een stukje sporttape heeft manlief het teentje op zijn plek vastgeplakt een coldpack erop en het voeteneind van mijn bed omhoog. De volgende dag toch maar even naar de dokter en ehbo, en je raad het al, teen gebroken en de teen ernaast zwaar gekneusd. Vervolgens wordt je teen met een lelijk plakwerkje versierd en je kan weer gaan. Hoe dan? Tja, strompelend, gelukkig is het ziekenhuis dichtbij en heb ik verder kunnen genieten van onze loungestoelen die net waren aangekomen. Geluk bij een ongeluk zullen we maar zeggen.

Mijn tassenprojectje heeft hierdoor wat vertraging opgelopen, maar is nog niet vergeten, dus stem op mijn Instagram (stefaniedejongh) op de leukste tas en combinatie, daar ben ik heel benieuwd naar.

– Stefanie

Deel:

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *