Shopping

 photo IMG_7277.png
Na een fijne zomer gaan we weer zachtjes aan de herfst in, meteorologisch gezien is het ook al zover, alleen houd ik liever de kalender aan en hebben we nog een maandje zomer tegoed. Gelukkig voorspellen ze ook voor deze week weer zomerse temperaturen, dus die zomer houden we er gewoon nog in. Koffie op een terrasje, ijsjes op het strand, en een koel wijntje in de tuin, we kunnen hopelijk nog heel veel genieten van het mooie weer in september, een echte Indian summer. Toch moeten we ons alweer gaan verdiepen in de najaarsmode, anders zijn alle leuke items alweer voor onze neus uitverkocht.

Een rondje Zara online en een snelle blik in mijn kast, geven me al een aardig idee waar ik naar op zoek moet gaan voor de winter. Natuurlijk heb ik zo af en toe een bloesje gekocht als ik in het voorbij gaan iets leuks zag hangen en de verleiding niet kon weerstaan. Slechts enkele bloesjes en shirtjes die toch al aan vervanging toe waren omdat het gaatjesmonster weer regelmatig toeslaat in mijn kleding. (Alleen bij mij, niet bij mijn huisgenoten, tot nu toe)

Met stip op nummer één staat natuurlijk weer de winterjas, vorig jaar wederom niet gelukt een mooie naar mijn zin te vinden, dus dit jaar gewoon de oude jas in de zak van Max gedumpt. Nu moet ik wel een nieuwe kopen en ik heb er ook een goed gevoel over omdat ik zo her en der wat aardige jassen voorbij heb zien komen. In de winkels een winterjas gaan passen met deze zomerse temperaturen kan ik echt niet aan, dus het blijft gewoon bij online shoppen voorlopig.

Deze bijvoorbeeld van Zara vind ik zeker leuk, niet te getailleerd zodat er ook nog een blazertje of jasje onder gedragen kan worden

 photo IMG_7225.png

Een blazer of andere korte jasjes zijn in de winter altijd leuk om met een jeans en bloesje zowel  casual of netjes te combineren. Heb je een meer zakelijke of feestelijke gelegenheid dan draag je er ipv de broek een leuk rokje onder. Jasjes en blazertjes zijn altijd wel een zwak punt bij mij, kan er nooit genoeg van hebben, maar het afgelopen jaar is er weinig bijgekomen zodat ik dit jaar zeker een nieuwe aan mijn collectie toe moet voegen. Dit jasje van Zara is een beetje Chanelachtig en kan heel goed casual en gekleed gecombineerd worden.

 photo IMG_7227.png

 

In Italië kreeg ik plots behoefte aan een rugtasje, maar kon behalve extreem dure exemplaren geen leuke vinden, daar lijkt nu verandering in te komen, want overal zie ik rugtasjes verschijnen zoals deze van Zara. Ben wel benieuwd hoe hij in het echt er uit zal zien, want het is natuurlijk geen leer.

 photo IMG_7226.png

 

Een heleboel blouses staan ook al op mijn verlanglijst, maar altijd toch weer dat zwart wit, wat is dat toch met mij? Misschien voor veel meer vrouwen onder ons een bekend verschijnsel, hoewel ik zeker ook deze winter iets in donkerblauw erbij wil hebben. Het is zeker al 10 jaar geleden dat donkerblauw één van mijn favoriete kleuren was en nu kom je deze kleur met grote regelmaat tegen in de winkels.

 photo IMG_7263.png

 photo IMG_7224.png

 

Dit was slechts een klein rondje Zara, ook wil ik eens andere winkels en webshops gaan bezoeken die niet zo voor de hand liggen als de bekende en vertrouwde adressen van ons allemaal. Hopelijk hebben jullie tips voor mij en ondertussen blijf ik gewoon doorzoeken naar leuke en betaalbare mode voor ons.

– Stefanie

 

 

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *