Kleuren

 photo IMG_4890.png
Ik ben ┬áblij dat er ook tijdens de fashionweeek FW16/17 weer genoeg creaties in mijn lievelings “kleuren” te zien zijn, zodat ik ook volgend jaar met een gerust hart mijn favoriete kleurcombinatie kan blijven dragen. Niet dat ik mij alleen laat leiden door wat mode experts voorschrijven, maar het is toch wel prettig als je er gewoon niet over hoeft na te denken, of iets nog kan of niet.

Tegenwoordig is er weinig kleur in mijn kast te vinden. Vooral zwart, wit, grijs, afgewisseld met nude tinten. Alleen in mijn kast met zomerkleding zijn nog kleurrijke jurkjes te vinden, omdat ik zwart hoogzomer vaak te warm vind om te dragen. Het is wel heel makkelijk al die zwarte broeken, bloeses, tops, vesten en jasjes, ze combineren altijd wel met iets anders uit mijn garderobe. Wie er problemen mee heeft zwart op zwart te dragen, moet maar eens verschillende stoffen combineren. Denk daarbij aan een mooie kanten top op een donkere jeans gecombineerd met een zwart jasje. Of een zijden zwarte bloes met een stoer gebreid vest, wissel je zwarte items af met roomwit en je hebt weer een heel andere combinatie. Momenteel hangen er veel tops met grafische printjes in de winkel, als je die met je zwarte skinny en jasje draagt ben je ook weer helemaal hip. Waar ik ook graag mijn outfit mee style zijn sjawls, verslaafd ben ik eraan, getuige mijn overvolle la. Heel eenvoudig om een standaard combinatie met een sjawl in een leuke print een trendy tintje mee te geven.

 photo IMG_4733.jpg

Een gedeelte van de kast met dagelijkse kleding.

Onlangs hebben we onze inloopkast/kamer een kleine boost gegeven door een hele wand met de befaamde Paxkast te vullen en de andere muur met ladekasten voor de overige spullen. Met het boek van Mary Kondo nog in mijn achterhoofd is mijn kast nog niet helemaal klaar, maar er wordt nog steeds aan gewerkt. Voor diegene die dit boek niet kennen, het gaat over het opruimen van je huis en het weggooien van spullen die je niet nodig hebt (zal er binnenkort een review over plaatsen).

– Stefanie

 

Deel:

2 Comments

  1. Japke 26 februari 2016 / 16:18

    Wat leuk om te merken dat we ongeveer dezelfde kleursmaak hebben. Ik hang al jaaaren aan zwart gecombineerd met gouden accessoires (zelfs mijn schoenen) en af en toe bruin of wat ik noem een grondkleur. Zelfs de zomer houdt mij daar niet in tegen, hoewel ik dan soms baal omdat het inderdaad erg warm is dan. Maar als ik tijdens warme dagen eens een licht kleurtje draag trek ik daarna toch weer graag iets zwarts aan…

  2. Catelijne 28 februari 2016 / 08:39

    Leuk! Hier nog een zwart (wit-grijs-navy) lover. In de zomer draag ik ook graag zwart maar wissel het dan met wit, grijs of navy af. Ook een typische liefde in mn kast (vooral in de zomer): nautical stripes. Gisteren in Londen weer 2 shirts van bijgekocht, blij :) Ik vind (felle)kleuren gewoon vaak niet zo chique staan ofzo.
    Mooie kastinhoud heb je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *