vakantie

 

 

 photo IMG_0183.jpg
Het zit er weer op onze voorjaarsvakantie in Italiƫ, even van de zon genieten en alle andere fijne dingen die ons favoriete vakantieland zo speciaal maken. Dit weekje is mede speciaal, omdat het onze (man en ik) qualitytime samen is, gewoonlijk is vakantie een familieaangelegenheid bij ons, maar sinds een paar jaar claimen wij deze week samen.

 photo IMG_0178.jpg
We hadden een vakantiehuisje aan het Gardameer gehuurd, waar wij al verschillende jaren onze vakantie hebben doorgebracht. In het voorjaar is het daar vaak fijner dan in de zomer, minder drukte en aangenamere temperaturen dan hartje zomer. We hebben weer genoten van de Italiaanse keuken, die zoveel lekkers te bieden heeft. Een week van pizza, pasta , goede wijn en veel ijsjes hebben er voor gezorgd, dat de weegschaal bij thuiskomst niet blij was met ons. Gelukkig hebben we nog even tijd voordat het weer vakantie is , tijd genoeg om daar iets aan te doen.

In de zomer staan wij met onze caravan meestal ergens in Toscane, waar het heerlijk relaxen is tussen de olijven en wijngaarden, altijd gaan er wel (volwassen) kinderen mee, of ze vliegen later in (en uit). Sommige mensen vinden het heel bijzonder, dat ze nog meegaan, maar voor ons heel gewoon. Geen verplichting, voor niemand, alleen gezelligheid, geen stress, en zo af en toe een helpend handje is mijn motto.

De caravan kochten wij ruim 15 jaar geleden en heeft sindsdien op veel mooie plekken gestaan, maar altijd in Italiƫ, ons vakantiehuis op wielen noem ik hem. Hij is van alle gemakken voorzien en heeft vijf volwaardige slaapplaatsen, dat waren ook wel onze eisen toen wij besloten een caravan te kopen. Wij zijn wel luxe kampeerders, ik geneer me soms een beetje als wij aankomen en onze spullen worden uitgepakt, overal is aan gedacht, geen ontberingen tijdens onze vakantie.

Nu nog even nagenieten van onze vakantie en dan gaan we weer plannen maken voor de zomer.

– Stefanie

 

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *