rituals

 photo IMG_5797.jpg
Verjaardag, Sinterklaas of Kerst steevast staat er wel iets van Rituals op mijn verlanglijst, maakt niet uit wat, hoewel ik wel mijn favorieten heb. Er zijn vele lijnen met bad of douche producten iedereen heeft wel zijn voorkeur en speciaal voor onze mannen natuurlijk een herenlijn. En ik ben niet de enige met deze voorkeuren, want we hebben wel eens Sinterklaas gevierd met online verlanglijstjes en wat bleek, 3 personen hadden er exact hetzelfde opstaan.

 photo IMG_5742.jpg
Afgelopen vrijdag was ik met Annemerel op pad en gingen wij ook even bij de perspresentatie van Rituals langs, ieder voorjaar komt er een nieuwe zomerlijn uit, dit jaar is dat The Ritual of Karma. Een lichtzoete bloemengeur van witte lotus, gecombineerd met het verfrissende van bergamot. De huidproducten zorgen voor een zijdezachte huid en een heerlijke geur na gebruik, zo is er een doucheschuim, doucheolie, een bodyscrub  en bodycrème . Verder nog een bed en bodymist, een geurkaars en geurstokjes die nu heerlijke staan te geuren in mijn badkamer, want natuurlijk gingen we niet met lege handen naar huis maar kregen wij een paar producten om thuis lekker uit te proberen. Het zijn hele fijne producten , zoals we eigenlijk altijd gewend zijn van Rituals, het doucheschuim heb ik altijd wel in huis in een van mijn lievelingsgeuren omdat het zacht is voor je huid en ideaal om je er onder de douche mee te scheren. De verpakking van The Ritual of Karma vind ik ook erg mooi, door de combinatie van het zeegroen en koper een smaakvol geheel voor de badkamer.

Ik ga me deze zomer in ieder geval verwennen met The Ritual of Karma, want de nieuwe zomerlijn is ook nog eens geïnspireerd op het aloude Hindoe-geloof, doe goed, dan komen de goede dingen vanzelf. Wie wil dat nou niet? Toch?

– Stefanie

 

Deel:

1 Comment

  1. chantal 24 mei 2016 / 13:27

    Ik heb nog nooit van RiRtuals gehoord ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *